Kringle de cebolla y parmesano con masa madre

Kringle de cebolla y parmesano con masa madre

4.5 17 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 11 godz. 15 min
12 raciones

Składniki

Masa madre de trigo
  • 100 g de agua
  • 15 g de pie de masa
  • 100 g de harina de fuerza
Masa principal
  • 30 g de queso parmesano en trozos de 2-3 cm
  • 250 g de cebolla en tiras de 5 mm
  • 20 g de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
  • 120 g de leche (y algo más para pincelar)
  • 315 g de agua
  • 10 g de azúcar
  • 140 g de mantequilla en trozos
  • 540 g de harina de fuerza
  • 1 huevo
  • 1 cucharadita de sal (5 g)
  • 30 g zumo de limón

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 249.9 mg
Białko 8.6 g
Kalorie 1387 kJ / 331 kcal
Tłuszcz 13.8 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Węglowodany 42.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...