Kringle de cebolla y parmesano con masa madre

Kringle de cebolla y parmesano con masa madre

4.6 18 ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 11 godz. 15 min
12 raciones

Składniki

Masa madre de trigo
  • de agua
    100 g
  • de pie de masa
    15 g
  • de harina de fuerza
    100 g
Masa principal
  • de queso parmesano en trozos de 2-3 cm
    30 g
  • de cebolla en tiras de 5 mm
    250 g
  • de aceite de oliva (y algo más para engrasar)
    20 g
  • de leche (y algo más para pincelar)
    120 g
  • de agua
    315 g
  • de azúcar
    10 g
  • de mantequilla en trozos
    140 g
  • de harina de fuerza
    540 g
  • huevo
    1
  • de sal (5 g)
    1 cucharadita
  • de zumo de limón
    30 g

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 331 kcal / 1387 kJ
Białko 8.6 g
Tłuszcz 13.8 g
Węglowodany 42.8 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 7.1 g
Sód 249.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...