Urządzenia i Akcesoria
Jalea de manzana
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 4 godz.
400 g
Składniki
-
1 limón grande
-
1100 g de manzanas (con piel y semillas), en trozos de 3 cm
-
400 g de agua
-
250 g de azúcar
-
1 cucharadita de aceite de girasol
-
½ palo de canela
-
2 anises estrellados
-
30 g de aguardiente (opcjonalnie) (Calvados)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 400 g
Sód
35.8 mg
Białko
3 g
Kalorie
5670 kJ /
1355 kcal
Tłuszcz
6.5 g
Błonnik
16.7 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
341 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Come bien y vive mejor
71 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania
Może spodoba Ci się również...
Tarta de queso ricota con mermelada de higos
5 godz. 40 min
Mermelada de caqui, kiwi y naranja con jengibre
30 min
Pan de arroz y soja sin gluten
Brak ocen
Mermelada de fresas al aroma de azahar
35 min
Chucrut
96 godz.
Yogur natural (Fermentar)
12 godz. 10 min
Mermelada de albaricoque con jengibre
1 godz.
Mermelada de frutos rojos
50 min
Mermelada y jalea de manzana
2 godz. 15 min
Mermelada de pera y manzana
30 min
Mermelada de ciruela y manzana al aroma de canela
1 godz.
Compota de manzanas y peras
20 min