
Urządzenia i Akcesoria
Sorrentinos con salsa cremosa de tomate
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
4 raciones
Składniki
Masa
-
de harina (y algo más para espolvorear)200 g
-
huevos (53-63 g c/u)2
-
de aceite de oliva virgen extra1 cucharada
-
de tomate concentrado60 g
-
yema de huevo1
Relleno y montaje
-
de jamón cocido (en lonchas o trozos)150 g
-
de queso ricota250 g
-
de sal1 pellizco
-
de pimienta molida1 pellizco
-
harina
Cocción y salsa cremosa de tomate
-
de agua2 litros
-
de nata300 g
-
de tomate concentrado50 g
-
de maicena10 g
-
de sal1 pellizco
-
de pimienta molida1 pellizco
-
de queso parmesano rallado20 - 30 g
Wartości odżywcze na 1 ración
Kalorie
553 kcal /
2313 kJ
Białko
27.2 g
Tłuszcz
30.4 g
Węglowodany
42.6 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Recetas a todo color
6 Przepisów
Hiszpania
Hiszpania