Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1700 g di acqua
- 2 fili di erba cipollina fresca
- 1 pizzico di maggiorana
- 1 pizzico di timo fresco
- 150 - 200 g di asparagi a metà
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 618.8 kJ / 147.9 kcal
- Białko
- 7.2 g
- Węglowodany
- 6.6 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Błonnik
- 4.2 g
- Sód
- 1.3 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Fagiolini insaporiti
25min
Contorno di asparagi e fagiolini, con mirtilli e pistacchi
30min
Sogliole e finocchi con curry al Varoma
35min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1h
Carote sottovuoto al miele
1h 20min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1h 20min
Filetti di trota sottovuoto con crema di fagioli e chips di verdure
1hod. 30min
Polpo sottovuoto con olive taggiasche
3h 20 min
Asparagi sottovuoto
50min
Finocchi al gratin vegan (di Rubina Rovini)
40min
Insalata di polpo a Cottura Lenta
5h 30min
Asparagi a vapore in salsa verde
40min