Urządzenia i Akcesoria
Mil-folhas de maçã com creme de canónigos e noz
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
6 doses
Składniki
-
maçãs (200 g cada aprox.)2
-
1 c. sopa de vinagrevinagre balsâmico1 c. sopa de
-
noz (ver dica)80 g
-
dente de alho1
-
queijo-creme200 g
-
50 g iogurte gregonatas azedas (20% gordura)50 g
-
sal½ c. chá de
-
pimenta preta1 pitada de
-
150 g espinafres baby frescoscanónigos150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
322 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1078.4 kJ /
257.7 kcal
Tłuszcz
22 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
8.2 g
Węglowodany
12.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini-hambúrgueres
Brak ocen
Croissant com pesto de agrião, burrata e presunto
20 min
Molho sweet chili
40 min
Salada morna de pera com queijo e bacon
25 min
Rum tropical de maracujá
15 min
Tarte de figo e presunto
40 min
Tomatada mexicana
30 min
Granizado de gin e pepino
45 min
Ponche de ananás e espumante
30 min
Zoodles à Carbonara
40 min
Borrego com batata e alecrim
1 godz.
Sangria de framboesa e manjericão
40 min