Sanduíche de queijo e cogumelos

Sanduíche de queijo e cogumelos

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 unidades

Składniki

  • bulgur
    120 g
  • água
    410 g
  • azeite
    70 g
  • farinha mais q.b. p/ polvilhar
    480 g
  • fermento de padeiro fresco
    10 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    10 g
  • queijo cheddar
    80 g
  • queijo Gruyère
    80 g
  • queijo mozarela
    80 g
  • chalota cortada em metades
    200 g
  • açúcar
    1 c. chá de
  • vinagre balsâmico (opcjonalnie)
    15 g
  • vinagre de sidra
    20 g
  • alho
    2 dentes de
  • salsa só as folhas
    5 g
  • manteiga mais q.b. p/ pincelar e fritar
    20 g
  • cogumelos frescos (cantarelos, boletus, pleurotos, etc.), cortados em pedaços
    400 g
    400 g cogumelos Paris, cortados em pedaços

Wartości odżywcze na 1 unidade

Kalorie 552 kcal / 2309.6 kJ
Białko 18.4 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 64.8 g
Błonnik 5.2 g
Tłuszcz nasycony 10.6 g
Sód 733.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...