Brunch inglese (uova, backed beans, spinaci, salsiccia e funghi)

Brunch inglese (uova, backed beans, spinaci, salsiccia e funghi)

4.3 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

Backed beans e uova al vapore
  • 4 - 6 uova fredde
  • 300 g di pomodori a pezzi
  • 70 - 90 g di acqua
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato
  • 1 cucchiaino di aceto balsamico
  • 5 g di zucchero
  • 15 g di concentrato di pomodoro
  • 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di foglie di spinaci freschi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 150 g di cipolla a spicchi
  • 200 g di fagioli bianchi di Spagna sgocciolati
  • 100 g di funghi champignon cremino in quarti
  • 200 g di salsiccia precotta, affumicata a fette (1,5 cm)
  • erbe aromatiche fresche miste per guarnire
  • pane bianco a fette per toast per servire
  • 120 g di pomodorini

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 810.1 mg
Białko 22.8 g
Kalorie 1865.2 kJ / 445.8 kcal
Tłuszcz 30.4 g
Błonnik 5.4 g
Tłuszcz nasycony 7.5 g
Węglowodany 22.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...