Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3300 g de agua
- 6 huevos (M)
- 100 g de puerro en trozos
- 80 g de zanahoria en trozos
- 60 g cebolla en trozos
- 80 g de apio en trozos
- 500 g de huesos de jamón ibérico lavados
- 100 - 150 g de jamón ibérico en lascas
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 1079 kJ / 257 kcal
- Białko
- 26.8 g
- Węglowodany
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 13.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.5 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Sód
- 977.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hamburguesas pulled pork con coleslaw (Cocción lenta)
5 Std.
Crema en cóctel de sopa castellana
50min
Sopa de coliflor con pollo
40 min
Kétchup de plátano
40 min
Menú: Crema de champiñones. Pimientos rellenos y arroz integral en salsa de tomate
1 Std. 20 Min
Judías de El Barco de Ávila con carrillera de ternera (Cocción lenta)
19 godz. 30 min
Mermelada de fresas al aroma de azahar
35 min
Consomé a la reina
50min
Lasaña boloñesa con pan
1 Std. 45 Min
Vichyssoise de guisantes con chispa
40 min
Pechugas de pollo pizzaiola con puré de patata
1 godz.
Vichyssoise de calabacín con huevo mollet y sus chips
1 Std. 30 Min