Onsen Tamago en caldo de ibérico al vacío

Onsen Tamago en caldo de ibérico al vacío

4.2 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 raciones

Składniki

  • 3300 g de agua
  • 6 huevos (M)
  • 100 g de puerro en trozos
  • 80 g de zanahoria en trozos
  • 60 g cebolla en trozos
  • 80 g de apio en trozos
  • 500 g de huesos de jamón ibérico lavados
  • 100 - 150 g de jamón ibérico en lascas

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 977.2 mg
Białko 26.8 g
Kalorie 1079 kJ / 257 kcal
Tłuszcz 13.9 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...