Onsen Tamago en caldo de ibérico (Al vacío)
TM6

Onsen Tamago en caldo de ibérico (Al vacío)

4.3 (13 ocen)

Składniki

  • 3300 g de agua
  • 6 huevos (M)
  • 100 g de puerro en trozos
  • 80 g de zanahoria en trozos
  • 60 g cebolla en trozos
  • 80 g de apio en trozos
  • 500 g de huesos de jamón ibérico lavados
  • 100 - 150 g de jamón ibérico en lascas

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
1079 kJ / 257 kcal
Białko
26.8 g
Węglowodany
6.3 g
Tłuszcz
13.9 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Błonnik
1.3 g
Sód
977.2 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy