Parfaits Piña colada façon gâteau au fromage

Parfaits Piña colada façon gâteau au fromage

5.0 1 ocena
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 35 min
4 portions

Składniki

  • 130 g de biscuits Graham brisés en morceaux, et un peu plus pour garnir
  • 30 g de noix de coco râpée, non sucrée
  • 85 g de poudre de gélatine à saveur d'ananas
  • 85 g d'eau
  • 70 g de rhum blanc Malibu à la noix de coco
  • 395 g de crème à fouetter 33% à 35 % de m.g.
  • 450 g d'ananas frais en cubes ou en morceaux
  • 30 g de sucre
  • noix de coco grillée pour décorer
    biscuits Graham, écrasés, pour garnir

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 209.9 mg
Białko 5.8 g
Kalorie 2870.7 kJ / 686.1 kcal
Tłuszcz 45 g
Błonnik 3.9 g
Tłuszcz nasycony 27.6 g
Węglowodany 61.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...