
Urządzenia i Akcesoria
Glace sur bâtonnet au tahini et aux amandes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 14 godz.
16 portions
Składniki
-
d'amandes80 g
-
de sucre brun150 g
-
jaunes d'œufs6
-
de tahini70 - 80 g
-
de lait270 g
-
gousse de vanille les grains uniquement1
-
de sel2 pincées
-
de crème, min. 30% M.G.550 g
-
de chocolat noir 70% en morceaux200 g
-
d'huile de noix de coco40 g
-
de miel20 g
-
de sel½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
337.3 kcal /
1411.3 kJ
Białko
4.9 g
Tłuszcz
27.4 g
Węglowodany
19.8 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Sód
125 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Ice Ice Baby
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks