Ragoût de légumes et seitan à la vietnamienne, riz au jasmin

Ragoût de légumes et seitan à la vietnamienne, riz au jasmin

4.3 14 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 portions

Składniki

  • d'eau
    800 g
  • de riz au jasmin
    200 g
  • gousse d'ail
    1
  • d'huile végétale
    20 g
  • de légumes variés coupés en morceaux (environ 2-3 cm. Voir « Conseil(s) »)
    800 g
  • de bouillon de légumes en pâte
    1 c. à café
    1 cube de bouillon de légumes
  • de sauce de soja
    20 g
  • de poivre moulu
    1 c. à café
  • de seitan coupé en tranches (environ 5 mm)
    130 g
  • d'huile de sésame
    20 g
  • d'oignon nouveau (opcjonalnie) émincé finement
    10 g
  • de graines de sésame pour la finition
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 467 kcal / 1954 kJ
Białko 19.5 g
Tłuszcz 12.5 g
Węglowodany 68.8 g
Błonnik 7.8 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 1291 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...