Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de sucre
- 6 jaunes d'oeufs
- 400 g de lait, min. 3,2 % M.G.
- 375 g de crème, min. 30% M.G.
- 300 g de fromage de chèvre frais, en morceaux
- du sel
- 170 g de farine de blé complet
- 50 g d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de graines de sésame
- 10 g de vinaigre balsamique
- 250 g de betterave rouge, cuite, en morceaux
- 120 g d'eau
- 30 g de jus de citron, fraîchement pressé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2284.5 kJ / 546 kcal
- Białko
- 14.1 g
- Węglowodany
- 41.2 g
- Tłuszcz
- 36.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.2 g
- Błonnik
- 1 g
- Sód
- 390.7 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Champignons sautés à feu vif aux poivrons
25 min
Canapés aux oeufs
10 min
Crêpes au pavot et rhubarbe
55min
Oeufs à la sauce aux herbes et biscuits de Pâques
50min
Soft ice vanille
13h
Dinde farcie, sauce aux canneberges
Brak ocen
Chutney de mangue
1h 20 min
Flatbread de seigle
Brak ocen
Bouillon de poisson et de crevettes
20 min
Crostini aux champignons et Fontina
35 Min
Veau à la sauce au thon
13h
Massepain
1h 10min