Grissini al formaggio con pesto di verdure

Grissini al formaggio con pesto di verdure

4.3 3 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
14 pezzi

Składniki

Grissini
  • 100 g di Gruviera a pezzi
  • 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 600 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
    7 g di lievito di birra disidratato
  • 200 g di farina di farro + q.b.
  • 10 g di olio di oliva
  • 1 tuorlo d'uovo
  • 1 cucchiaio colmo di semi di cumino
  • ½ cucchiaino di sale
Pesto di verdure
  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 50 g di foglie di carote (3-4 cm)
    50 g di friarielli, a pezzi (3-4 cm)
  • 25 g di dragoncello fresco le foglie
  • 2 spicchi di aglio
  • 80 g di mandorle
  • 150 g di olio di oliva
  • 1 - 2 pizzichi di sale regolare a piacere
  • 1 pizzico di pepe macinato regolare a piacere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 249 kcal / 1041.8 kJ
Białko 8.5 g
Tłuszcz 19 g
Węglowodany 13.4 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 4.3 g
Sód 136.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...