Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls

Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls

3.0 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 portions

Składniki

Whole Wheat Bread Rolls
  • water
    12 oz
  • active dry yeast
    2 ¼ tsp
  • sugar
    1 tbsp
  • all-purpose flour
    14 oz
  • whole wheat flour
    4 oz
  • flaxseeds
    1 oz
  • sunflower seeds (opcjonalnie) plus extra to sprinkle
    2 oz
  • salt
    1 ½ tsp
Dip
  • plain Greek yogurt
    5 oz
  • avocado in pieces
    1 oz
  • honey
    ½ oz
  • mustard
    1 oz
  • feta cheese in pieces
    5 oz
    5 oz ricotta cheese
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
Assembly
  • carrot cut into sticks (2 in.)
    5 oz
  • cucumber cut into sticks (2 in.)
    5 oz
  • bell pepper red, cut into sticks (2 in.)
    5 oz
  • bell pepper yellow, cut into sticks (2 in.)
    5 oz
  • celery cut into sticks (2 in.)
    5 oz

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 317.4 kcal / 1328 kJ
Białko 11.2 g
Tłuszcz 9.1 g
Węglowodany 48.4 g
Błonnik 4.2 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Sód 658.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...