
Urządzenia i Akcesoria
Vegetable Sticks with Dip and Whole Wheat Bread Rolls
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 portions
Składniki
Whole Wheat Bread Rolls
-
water12 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
sugar1 tbsp
-
all-purpose flour14 oz
-
whole wheat flour4 oz
-
flaxseeds1 oz
-
sunflower seeds (opcjonalnie) plus extra to sprinkle2 oz
-
salt1 ½ tsp
Dip
-
plain Greek yogurt5 oz
-
avocado in pieces1 oz
-
honey½ oz
-
mustard1 oz
-
feta cheese in pieces5 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Assembly
-
carrot cut into sticks (2 in.)5 oz
-
cucumber cut into sticks (2 in.)5 oz
-
bell pepper red, cut into sticks (2 in.)5 oz
-
bell pepper yellow, cut into sticks (2 in.)5 oz
-
celery cut into sticks (2 in.)5 oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
317.4 kcal /
1328 kJ
Białko
11.2 g
Tłuszcz
9.1 g
Węglowodany
48.4 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Sód
658.9 mg