Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Dough
- olive oil, to grease
- 15 oz warm water (100°F-110°F)
- 16 oz bread flour
- 6 oz semolina, plus extra to sprinkle
-
2 ¼
tsp rapid rise yeast
lub 1 packet/envelope rapid rise yeast - 1 tbsp salt
Filling
- 2 oz Parmesan cheese, cut into 1 in. pieces
- 2 oz Fontina cheese, cut into 1 in. pieces
- 4 oz sun-dried tomatoes (in oil), no need to drain
- 4 oz yellow onions, quartered
- 1 garlic clove
- 8 fresh basil leaves (approx. 3 stems)
- 16 oz Italian sausage, casing removed, cut into 1 in. pieces
- 1 oz pine nuts
- 1 large egg, lightly beaten
- 2 tsp dried oregano
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 3402 kJ / 813 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 84 g
- Tłuszcz
- 38 g
- Błonnik
- 5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Chicken and Dumplings
45 min
Goat Cheese Rolls
2h
Gingerbread Cookies
1 Std. 15 Min
Herbed Spiral Rolls
35min
Cheddar Biscuits
20 min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Biscuits and Gravy
40 min
Chicken Tetrazzini
40 min
Biscuit Chicken Pot Pie
1h 5min
Chicken "Fried" Steak
45 min