
Urządzenia i Akcesoria
Sausage Calzone with Sun-Dried Tomatoes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 pieces
Składniki
Dough
-
olive oil to grease
-
warm water (100°F-110°F)15 oz
-
bread flour16 oz
-
semolina plus extra to sprinkle6 oz
-
rapid rise yeast2 ¼ tsp
-
salt1 tbsp
Filling
-
Parmesan cheese cut into 1 in. pieces2 oz
-
Fontina cheese cut into 1 in. pieces2 oz
-
sun-dried tomatoes (in oil), no need to drain4 oz
-
yellow onions quartered4 oz
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves (approx. 3 stems)8
-
Italian sausage casing removed, cut into 1 in. pieces16 oz
-
pine nuts1 oz
-
large egg lightly beaten1
-
dried oregano (opcjonalnie)2 tsp
Wartości odżywcze na 1 piece
Kalorie
813 kcal /
3402 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
38 g
Węglowodany
84 g
Błonnik
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pizza
11 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Możesz także polubić...
Quiche Lorraine
50min
Beef Pot Pies
1h 55min
Chocolate Peppermint Bites
40min
Chicken Fajita Soup
50min
Meatloaf
1h 20min
Chicken Étouffée
1h 25min
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1h 15min
Beef Empanadas
1h 10min
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Garlic Pull-Apart Knots
1h 55min
Feta and Olive Loaves
1h 20min
Chicken Parmesan
1h 10min