Urządzenia i Akcesoria
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Artichoke and Pancetta Filling
-
carrots in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
leeks white part only, in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
artichoke hearts, packed in water drained and cut into pieces10 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt1 pinch
-
goat cheese2 oz
-
egg yolk from a large egg1
Ravioli
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
homemade pasta dough from Fresh Pasta Homemade1
-
all-purpose flour to dust
-
water to boil pasta
-
salt to boil with pasta
-
unsalted butter to garnish
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
1234 kJ /
295 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
7 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Corn Tortillas
1 godz. 25 min
Apple Lime Vinaigrette
5 min
Hollandaise Sauce
15 min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 godz. 30 min
Savory Benne Wafers with Red Pepper Tapenade
Brak ocen
Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
20 godz. 45 min
Ham and Béchamel Croquettes
9 godz. 50 min
Caesar Salad
30 min
Easy Coddled Eggs
35 min
Grilled Tri-Tip with Creamed Spinach
3 godz.
Lime-Cilantro Vinaigrette
10 min
Lemon Caper Aioli
10 min