Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min
Boeuf Bourguignon
11 Std. 25 Min
Potstickers
45min
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 Min
Guava Paste Cookies
45min
Orange Sorbet with Sparkling Wine
8h
Sautéing 14 oz Eggplant
35min
Chimichurri Steak Pita Sandwich
40min
Pomegranate Mojito
10 Min
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40min
Apple Tarte Tatin with Crème Anglaise
1 Std. 30 Min
Holiday Stuffing
1 Std.