Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta

Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta

4.8 10 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 min
6 portions

Składniki

Artichoke and Pancetta Filling
  • carrots in pieces (1 in.)
    3 ½ oz
  • leeks white part only, in pieces (1 in.)
    3 ½ oz
  • pancetta diced (¼ in.)
    2 oz
  • artichoke hearts, packed in water drained and cut into pieces
    10 ½ oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • salt
    1 pinch
  • goat cheese
    2 oz
  • egg yolk from a large egg
    1
Ravioli
  • Parmesan cheese cubed
    3 oz
  • homemade pasta dough from Fresh Pasta Homemade
    1
  • all-purpose flour to dust
  • water to boil pasta
  • salt to boil with pasta
  • unsalted butter to garnish

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 1234 kJ / 295 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 7 g
Węglowodany 28 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...