Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
TM6 TM5

Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta

5.0 (8 ocen)

Składniki

Artichoke and Pancetta Filling

  • 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
  • 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
  • 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
  • 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 1 pinch salt
  • 2 oz goat cheese
  • 1 egg yolk, from a large egg

Ravioli

  • 3 oz Parmesan cheese, cubed
  • 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
  • all-purpose flour, to dust
  • water, to boil pasta
  • salt, to boil with pasta
  • unsalted butter, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1234 kJ / 295 kcal
Białko
15 g
Węglowodany
28 g
Tłuszcz
15 g
Błonnik
7 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy