Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Artichoke and Pancetta Filling
- 3 ½ oz carrots, in pieces (1 in.)
- 3 ½ oz leeks, white part only, in pieces (1 in.)
- 2 oz pancetta, diced (¼ in.)
- 10 ½ oz artichoke hearts, packed in water, drained and cut into pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 1 pinch salt
- 2 oz goat cheese
- 1 egg yolk, from a large egg
Ravioli
- 3 oz Parmesan cheese, cubed
- 1 homemade pasta dough, from Fresh Pasta Homemade
- all-purpose flour, to dust
- water, to boil pasta
- salt, to boil with pasta
- unsalted butter, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1234 kJ / 295 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 28 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pretzel Bread
2h
Sweet Cucumber Pickles
Keine Bewertungen
Grilled Burger with Red Potatoes and Garlic Mayonnaise
1ωρ. 20 λεπτ.
Whipped Cream
10 min
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
8 Std. 50 Min
Steamed Halibut with Romesco Sauce (Bill Yosses)
55 Min
Hoisin Honey BBQ Sauce
30 Min
Yule Log Cake
3h
Jalapeño XO Sauce with Scallops and Black Rice (Thomas Lim)
14 Std. 10 Min
Vegetable Shumai
45 min
Tangzhong Milk Bread
2 Std. 35 Min
Classic Quiche Lorraine
2h 45 min