Urządzenia i Akcesoria
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
12 portions
Składniki
Cake
-
dark chocolate small pieces, chips or chunks (see Tip)5 ½ oz
-
unsalted butter plus extra to grease3 ½ oz
-
jumbo eggs4
-
caster sugar4 ½ oz
-
ground almonds4 ½ oz
-
baking powder1 tsp
White Chocolate Topping
-
white chocolate small pieces, chips or chunks5 ½ oz
-
water2 oz
-
unsalted butter2 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
1191 kJ /
350 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten Free Chocolate Orange Cookies
2 godz.
Banana Bread
1 godz. 50 min
Brownies
50 min
Pear Apricot Roses
1 godz.
Smoked Salmon and Brie Quiche
55 min
Gluten Free Lemon Cupcakes
1 godz. 15 min
Kids Veggie Empanadas
1 godz. 10 min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10 godz. 55 min
Chocolate Lava Cake
45 min
Banana Walnut Muffins
35 min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 godz.
Apple Cake
1 godz.