Caramel Peach Kringle
TM6

Caramel Peach Kringle

4.6 (10 ocen)

Składniki

Caramel

  • 9 oz sugar
  • 7 oz heavy whipping cream, divided
  • 36 oz water, divided
  • 1 tsp lemon juice
  • 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in.)
  • ½ oz unsalted butter, cut into pieces
  • 1 tbsp vinegar

Dough

  • 1 oz sugar
  • 1 lemon
  • 4 oz whole milk
  • 1 oz unsalted butter, plus extra to grease
  • 1 packet/envelope dried instant yeast (2¼ tsp)
  • 1 large egg
  • 10 ½ oz bread flour, plus extra to dust
  • ⅛ tsp salt

Assembly

  • 2 tbsp cocoa powder
  • 4 canned peach halves, cut into 8 wedges each
  • 1 tbsp chopped almonds

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1607.1 kJ / 384.5 kcal
Białko
5.4 g
Węglowodany
54.6 g
Tłuszcz
16 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Błonnik
2 g
Sód
103 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy