Urządzenia i Akcesoria
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 stuks
Składniki
Topping
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentjes knoflook2
-
aubergines in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)170 g
-
zout2 tl
-
courgettes in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)170 g
-
water1000 g
-
azijn60 g
Rood pizzadeeg
-
water440 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie
-
broodbloem350 g
-
paprikapoeder1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
-
250 g tomaten passatagehakte tomaten, uit blik250 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
burrata in vieren gesneden300 g
-
verse basilicumbladeren5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
595.2 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1949.8 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza Gourmet
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Komkommersalade met dille
10 min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1 godz. 10 min
Rabarberijs
36 godz. 25 min
Cheesecake (ongebakken)
5 godz. 30 min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 godz. 35 min
Halloween quiche
2 godz.
Courgettesalade met asperges en pompelmoes
30 min
Kerst stol
2 godz. 20 min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1 godz. 35 min
Broccoliburgers met salsa van radijzen
1 godz.
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1 godz. 25 min
Wortel-amandelcake zonder toegevoegde suikers en zijn glazuur
1 godz.