Urządzenia i Akcesoria
Rood pizzadeeg met burrata en gebakken aubergines en courgettes
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 45 min
6 stuks
Składniki
Topping
-
extra vergine olijfolie50 g
-
teentjes knoflook2
-
aubergines in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in stukken gesneden (3 cm)170 g
-
zout2 tl
-
courgettes in plakjes gesneden (2 cm), vervolgens in vieren gesneden (2 cm)170 g
-
water1000 g
-
azijn60 g
Rood pizzadeeg
-
water440 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)30 g
-
verse gist5 g
-
suiker1 tl
-
extra vergine olijfolie
-
broodbloem350 g
-
paprikapoeder1 el
-
zout1 tl
-
citroensap20 g
-
250 g tomaten passatagehakte tomaten, uit blik250 g
-
gedroogde oregano1 tl
-
burrata in vieren gesneden300 g
-
verse basilicumbladeren5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
595.2 mg
Białko
19.7 g
Kalorie
1949.8 kJ /
466 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
50 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Pizza Gourmet
10 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Fideuá van groenten
40 min
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 min
Mediterrane paprika's
Brak ocen
Minuut Koolsla
10 min
Oriëntaalse brunch
Brak ocen
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Brak ocen
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 godz. 20 min
Pizzadeeg
1 godz.
Butternut en gembersoep
35 min
Bloemkool-spinazie lasagne
1 godz. 45 min
Pikante kalkoensatés
1 godz.
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24 godz. 30 min