Urządzenia i Akcesoria
Vissticks met tomatensaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (opcjonalnie)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
26.16 g
Kalorie
1321 kJ /
316 kcal
Tłuszcz
10.44 g
Błonnik
2.06 g
Węglowodany
26.43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rode ogen gevulde eieren
Brak ocen
Omelet met kip op Thaise wijze
50 min
Loempia’s
55 min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3 godz.
Dille en feta flatbread
1 godz. 20 min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1 godz. 10 min
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Brak ocen
Steak au Poivre
20 min
Gestoomd volkorenbrood
2 godz.
Rundsburgers met kaasvulling
40 min
Gestoomde broodjes
2 godz. 10 min
Groentensoep
35 min