Urządzenia i Akcesoria
Vissticks met tomatensaus
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 porties
Składniki
-
bier200 g
-
bloem120 g
-
knoflookpoeder½ tl
-
gedroogde peterselie½ tl
-
gedroogde gist1 tl
-
fijn zout1 tl
-
kabeljauwfilets, zonder vel zonder graten, in reepjes (2 x 6 cm) (zie tip)500 g
-
olijfolie30 g
-
tomaten passata400 g
-
suiker (opcjonalnie)½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 snuifje
-
plantaardige olie om te bakken300 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
26.16 g
Kalorie
1321 kJ /
316 kcal
Tłuszcz
10.44 g
Błonnik
2.06 g
Węglowodany
26.43 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetarische pizza
Brak ocen
Tonijnkroketten
1 godz. 30 min
Citroenijs
8 godz. 30 min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30 min
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 godz.
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 godz. 10 min
Kip in perziksaus
40 min
Bessenlikeur
30 min
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Brak ocen
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 godz. 40 min
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9 godz. 15 min