Urządzenia i Akcesoria
Garnaal en zoete aardappel beignets
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
24 stuks
Składniki
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
0.1 g
Kalorie
66.4 kJ /
15.9 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ontvangen & genieten
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Kip tikka masala
1h 10min
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Pas d’évaluation
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Pas d’évaluation
Meal Prep - Haver | Overnight pap, groentesmoothie, chocolade en havermout muffins
45min
Stoofpot van zwarte bonen met spiegeleieren en maïstortilla's
16h
Kip met 'mole verde' saus
1h
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Pizza Diavola
Pas d’évaluation
Quinoapuddings met frambozensaus
Pas d’évaluation
Knolselder parmigiana
1h 10min
Hummus van rode biet
10min