Urządzenia i Akcesoria
Garnaal en zoete aardappel beignets
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 55 min
24 stuks
Składniki
-
zoete aardappelen in stukken (2 cm)300 g
-
verse koriander enkel stelen, bladeren opzij gehouden30 g
-
lente-uien in stukken (2 cm)3
-
gepelde rauwe garnalen300 g
-
bloem100 g
-
water150 g
-
bakpoeder1 snuifje
-
zout1 snuifje
-
gemalen witte peper1 snuifje
-
olie1000 g
-
verse korianderbladeren30 g
-
zout om te besprenkelen
-
limoenen gehalveerd2
-
zoete chilisaus200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Białko
0.1 g
Kalorie
66.4 kJ /
15.9 kcal
Tłuszcz
1.6 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Ontvangen & genieten
9 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Scandinavische brunch
Brak ocen
Schiacciata met gerookte zalm
Brak ocen
Vegetarische Wellington
2 godz. 10 min
Sangria
10 min
Driekoningentaart 100% chocolade
1 godz. 35 min
Kikkererwten flatbread met curry groenten dip
50 min
Aardappel flatbread
12 godz.
Penne met tonijn
35 min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 godz. 35 min
Kipsatés met pindasaus
2 godz.
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 godz. 5 min
Piadina uit Emilia Romagna
15 min