
Urządzenia i Akcesoria
Crumble mele, fragole e rabarbaro
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porzioni
Składniki
-
di semi di finocchio5 g
-
di farina tipo 00200 g
-
di zucchero di canna100 g
-
di burro a pezzi100 g
-
di mele sbucciate e a tocchetti (2-3 cm)200 g
-
di fragole pulite e in quarti300 g
-
di rabarbaro a pezzi (2-3 cm)200 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
338 kcal /
1422 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
46 g
Błonnik
3.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Crumble di frutta
10 Przepisów
Włochy
Włochy