Urządzenia i Akcesoria
Hartweizen-Focaccia
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 7 godz.
8 Stücke
Składniki
Poolish
-
Olivenöl zum Einfetten
-
Hartweizenmehl (siehe Tipp)150 g
-
Wasser1400 g
-
frische Hefe1 g
-
Zitronensaft30 g
Focaccia
-
Hartweizenmehl300 g
-
5 g HonigGerstenmalzsirup5 g
-
Wasser485 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten50 g
-
Salz10 g
-
Zitronensaft30 g
-
grobes Salz zum Bestreuen
-
Rosmarin abgezupft2 Zweige
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Stück
Sód
485 mg
Białko
7 g
Kalorie
1110 kJ /
265 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
1.6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentieren
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Oliven-Ciabatta
24 godz.
Baguettes d' Épi
17 godz.
Erdäpfelfladen mit Rosmarin
1 godz. 35 min
Kardamom-Orangen-Shortbread
1 godz. 45 min
Ciabatta
8 godz. 30 min
Joghurt-Brioche-Röllchen
7 godz.
Puri
35 min
Gefüllte Parathas
1 godz. 20 min
Brinjal Pickle (Auberginen Pickle)
35 min
Za´atar-Brot
1 godz. 40 min
Fougasse
14 godz. 30 min
Batbout (Marokkanisches Grießbrot aus der Pfanne)
1 godz.