Urządzenia i Akcesoria
Fermentierter Himbeer-Shrub
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 128 godz.
700 Gramm
Składniki
-
Himbeeren250 g
-
Zucker270 g
-
Wasser250 g
-
Zitronensaft30 g
-
Apfelessig250 g
-
Mineralwasser mit Kohlensäure250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 Gramm
Sód
3 mg
Białko
0 g
Kalorie
687 kJ /
164 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
40 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentieren
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Lebkuchen-Gewürz
5 Min
Kaffee kochen
20 Min
Veganer Feta-Ersatz mit Kräuteröl
1 Std. 10 Min
Mini-Schaumküsse
2 Std. 30 Min
Quark
15 Std. 30 Min
Kokosjoghurt (vegan)
12 Std. 30 Min
Fermentierte Möhren
60 Std. 30 Min
Ratzfatz-Suppenpulver
10 Min
Fermentierte rote Zwiebeln
96 Std.
Napa Kimchi
15 Std.
Senf, mittelscharf
25 Min
Chai-Karamell-Sirup
2 Std.