Urządzenia i Akcesoria
Fermentierte Möhren
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 60 godz. 30 min
600 Gramm
Składniki
-
Möhren in Stiften (7 cm lang, 5 mm breit), Farbe nach Wunsch600 g
-
Salz4 TL
-
frische Kräuter, gemischt (z. B. Thymian oder Rosmarin), siehe Tipp4 TL
-
Wasser250 g
-
Zitronensaft30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 Gramm
Sód
0 mg
Białko
2 g
Kalorie
240 kJ /
57 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
12 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentieren
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Zitronen-Frischkäse
12 godz.
Naturjoghurt
12 godz. 10 min
Kokosjoghurt (vegan)
12 godz. 30 min
Apfelrotkohl auf Vorrat
1 godz. 10 min
Fermentierter Himbeer-Shrub
128 godz.
Ratzfatz-Suppenpulver
10 min
Fermentierte rote Zwiebeln
96 godz.
Napa Kimchi
15 godz.
Slow Cooking Pflaumenmus
6 godz. 30 min
Slow Cooking Gemüsefond aus Gemüseabschnitten
4 godz. 15 min
Tomaten-Ketchup
1 godz. 30 min
Slow-Cooking-Apfelmus
5 godz. 20 min