Fermentierte rote Zwiebeln
TM6

Fermentierte rote Zwiebeln

2.6 (24 oceny)

Składniki

  • 500 g rote Zwiebeln, in Streifen (1 mm)
  • 10 g Salz, grob
    lub 10 g Himalaya-Salz
  • 250 g Wasser
  • 30 g Zitronensaft

Wartości odżywcze
na 100 g
Kalorie
104 kJ / 25 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
6 g
Tłuszcz
0 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Błonnik
1.1 g
Sód
0 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy