![Fermentierte rote Zwiebeln Fermentierte rote Zwiebeln](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/974a3c2a-3c47-4ce3-a148-5dacd4ad07b9/Derivates/c6b79864-bf9f-45c0-9845-754cea2bae97.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 500 g rote Zwiebeln, in Streifen (1 mm)
-
10
g Salz, grob
lub 10 g Himalaya-Salz - 250 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 104 kJ / 25 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Błonnik
- 1.1 g
- Sód
- 0 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vegane Weißwürste
55 min
Hartweizen-Focaccia
7 godz.
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12 Std.
Fermentierter Himbeer-Shrub
128 Std.
Bananen-Tarte-Tatin
50min
Karamell
30min
Vegane Butter
2 godz.
Seitan-Grundrezept
48 Std.
Veganer Bacon-Ersatz
30min
Fermentierte Möhren
60h 30min
Napa Kimchi
15h
Mediterrane Baguettes
4 godz.