Urządzenia i Akcesoria
Fermentierte rote Zwiebeln
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 96 godz.
800 g
Składniki
-
rote Zwiebeln in Streifen (1 mm)500 g
-
10 g Himalaya-SalzSalz, grob10 g
-
Wasser250 g
-
Zitronensaft30 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
0 mg
Białko
1 g
Kalorie
104 kJ /
25 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Fermentieren
29 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Kimchi
144 godz.
Kaffee kochen
20 min
Joghurt-Frischkäse
18 godz. 30 min
Karamell
30 min
Weiße Schoko-Kichererbsen-Mousse
3 godz. 30 min
Fermentierte Möhren
60 godz. 30 min
Fermentierter Himbeer-Shrub
128 godz.
Napa Kimchi
15 godz.
Kimchi
120 godz.
Masala-Tee
15 min
Möhren-Vollkorn-Brot mit Nüssen
24 godz.
Hayas Sauerteigbrot
20 godz.