
Urządzenia i Akcesoria
1-2-3 wrapa jesz Ty!
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 sztuk
Składniki
-
80 - 100 g cebuli (1 szt.), przekrojonej na pół
-
60 g migdałów, blanszowanych
-
15 g oliwy z oliwek
-
400 g marchewki pokrojonej na 2-3 cm kawałki
-
30 g syropu klonowego
-
30 g wody
-
½ łyżeczki soli
-
¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
1 szczypta kardamonu, mielonego
-
6 tortilli pszennych
-
12 liści sałaty np. karbowanej
-
12 plastrów sera żółtego np. gouda, edam
Wartości odżywcze na 1 sztukę
Kalorie
518 kcal /
2165.5 kJ
Białko
21.4 g
Tłuszcz
31.9 g
Węglowodany
38.1 g
Błonnik
4.4 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Sód
993.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ŚNIADANIE UCZNIA II
10 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Wrapy z warzywami i sosem ziołowym (TM6)
45 min
Tortille z warzywami (TM6)
20 min
Tortille z warzywami (TM5)
20 min
Trufle nietoperze z dynią
2 godz. 30 min
Halloweenowy poncz
20 min
Czarna pizza z duchami
1 godz. 40 min
Rogaliki à la pizza
1 godz. 5 min
Sałatka "Abecadło"
30 min
Hot dogi pieski
40 min
Tortille z warzywami i szynką
30 min
Wrapy do łapy
1 godz. 10 min
Wrapy z kurczakiem i kukurydzą
40 min