Purée z kopru włoskiego i ziemniaka (od 6. miesiąca życia)

Purée z kopru włoskiego i ziemniaka (od 6. miesiąca życia)

1.7 93 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 porcja

Składniki

  • ziemniaka pokrojonego na kawałki
    50 g
  • bulwy kopru włoskiego pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
    100 g
  • wody
    500 g
  • kminku ziaren
    1 szczypta
  • masła
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 143 kcal / 598 kJ
Białko 2.2 g
Tłuszcz 8.5 g
Węglowodany 16.5 g
Błonnik 3.8 g
Tłuszcz nasycony 5.5 g
Sód 56 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...