
Urządzenia i Akcesoria
Purée z kopru włoskiego i ziemniaka (od 6. miesiąca życia)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 porcja
Składniki
-
ziemniaka pokrojonego na kawałki50 g
-
bulwy kopru włoskiego pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)100 g
-
wody500 g
-
kminku ziaren1 szczypta
-
masła10 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
143 kcal /
598 kJ
Białko
2.2 g
Tłuszcz
8.5 g
Węglowodany
16.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Sód
56 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

DANIA DLA DZIECI II
10 Przepisów
Polska
Polska