Urządzenia i Akcesoria
Purée z kopru włoskiego i ziemniaka (od 6. miesiąca życia)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 porcja
Składniki
-
50 g ziemniaka pokrojonego na kawałki
-
100 g bulwy kopru włoskiego pokrojonej na kawałki (patrz wskazówka)
-
500 g wody
-
1 szczypta kminku ziaren
-
10 g masła
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
56 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
598 kJ /
143 kcal
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
5.5 g
Węglowodany
16.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA DLA DZIECI II
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Purée z kalafiora i ziemniaka (od 7. miesiąca życia)
35 min
Purée z marchewki, ziemniaka i sałaty (od 6. miesiąca życia)
35 min
Kurczak z koprem włoskim i sałatą (od 6. miesiąca życia)
35 min
Kurczak z cukinią i warzywami (od 6. miesiąca życia)
35 min
Purée ziemniaczane z łososiem (dla dzieci)
45 min
Purée ziemniaczane z zieloną fasolką, marchewką i kurczakiem (dla dzieci)
35 min
Purée z bakłażana i pomidorów (dla dzieci)
30 min
Makaron z koprem włoskim i morszczukiem (dla dzieci)
35 min
Purée z zielonej fasolki, dyni i pora (dla dzieci)
35 min
Cielęcina z warzywami (dla dzieci)
50 min
Kurczak z warzywami (dla dzieci)
30 min
Purée z warzyw i soczewicy (dla dzieci)
35 min