
Urządzenia i Akcesoria
辣味筍豆
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 55 min
1 完整食譜
Składniki
-
乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)300 克
-
去核酸梅乾3 個
-
醬油50 克
-
八角2 顆
-
水500 克
-
糖25 克
-
白胡椒粉½ 茶匙
-
新鮮紅辣椒 ,切段(3公分)20 - 30 克
-
鹽 (依個人口味調整)¼ - ½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 完整食譜
Kalorie
1242.7 kcal /
5194.3 kJ
Białko
111.3 g
Tłuszcz
47.2 g
Węglowodany
136.6 g
Błonnik
45.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

豆陣來吃飯
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan