辣味筍豆

辣味筍豆

4.3 4 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 5 godz. 55 min
1 完整食譜

Składniki

  • 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    300 克
  • 去核酸梅乾
    3 個
  • 醬油
    50 克
  • 八角
    2 顆
  • 500 克
  • 25 克
  • 白胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 新鮮紅辣椒 ,切段(3公分)
    20 - 30 克
  • (依個人口味調整)
    ¼ - ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 完整食譜

Kalorie 1242.7 kcal / 5194.3 kJ
Białko 111.3 g
Tłuszcz 47.2 g
Węglowodany 136.6 g
Błonnik 45.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...