Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 雪菜 ,切小段(約1公分)
- 10 克 薑
- 10 克 油
- 50 克 新鮮毛豆仁
- 100 克 筊白筍 ,切小丁
- ¼ 茶匙 糖
- ¼ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 397 kJ / 94 kcal
- Białko
- 4.533 g
- Węglowodany
- 7.189 g
- Tłuszcz
- 5.917 g
- Błonnik
- 2.824 g