筊白筍炒雪菜
TM5 TM6

筊白筍炒雪菜

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 30 克 雪菜 ,切小段(約1公分)
  • 10 克 薑
  • 10 克 油
  • 50 克 新鮮毛豆仁
  • 100 克 筊白筍 ,切小丁
  • ¼ 茶匙 糖
  • ¼ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
397 kJ / 94 kcal
Białko
4.533 g
Węglowodany
7.189 g
Tłuszcz
5.917 g
Błonnik
2.824 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy