筊白筍炒雪菜

筊白筍炒雪菜

5.0 1 ocena
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
2 人份

Składniki

  • 雪菜 ,切小段(約1公分)
    30 克
  • 10 克
  • 10 克
  • 新鮮毛豆仁
    50 克
  • 筊白筍 ,切小丁
    100 克
  • ¼ 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 94 kcal / 397 kJ
Białko 4.533 g
Tłuszcz 5.917 g
Węglowodany 7.189 g
Błonnik 2.824 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...