
Urządzenia i Akcesoria
泰式開胃海鮮
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
-
冰水1500 克
-
紫洋蔥 ,切絲½ 顆
-
水800 克
-
蝦仁 ,開背去腸泥15 - 20 隻
-
中卷 ,洗淨,去內臟,切圈2 隻
-
泰式酸辣醬70 克
-
魚露10 克
-
鹽¼ 茶匙
-
新鮮檸檬汁1 顆
-
新鮮香菜 ,取葉3 - 5 根
-
新鮮紅辣椒 ,依個人喜好調整2 - 3 根
-
小蕃茄 ,對切或一開四100 克
-
芹菜 ,取莖,切段(約5公分)60 克
-
小黃瓜 ,洗淨,切絲70 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
102 kcal /
426.3 kJ
Białko
9.6 g
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
15.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
154.7 g
Sód
415.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

夏日清爽大集合
13 Przepisów
Tajwan
Tajwan