貴州辣子雞

貴州辣子雞

3.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份

Składniki

乾辣椒醬
  • 乾辣椒
    60 克
  • ,切塊
    40 克
  • 蒜頭
    30 克
  • 130 克
辣子雞
  • 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約2公分)
    600 克
  • 米酒
    1 大匙
  • 醬油
    ½ 茶匙
  • 1 茶匙
  • ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 613 kcal / 2563 kJ
Białko 31 g
Tłuszcz 51 g
Węglowodany 12 g
Błonnik 7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...