
Urządzenia i Akcesoria
貴州辣子雞
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 人份
Składniki
乾辣椒醬
-
乾辣椒60 克
-
薑 ,切塊40 克
-
蒜頭30 克
-
油130 克
辣子雞
-
帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊(約2公分)600 克
-
米酒1 大匙
-
醬油½ 茶匙
-
鹽1 茶匙
-
糖½ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
613 kcal /
2563 kJ
Białko
31 g
Tłuszcz
51 g
Węglowodany
12 g
Błonnik
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

非辣不可
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan