
Urządzenia i Akcesoria
薑母鴨
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
老薑 ,切片150 克
-
黑麻油50 克
-
米酒200 克
-
水600 克
-
帶皮去骨鴨腿 ,切塊(約5公分),以熱水川燙去血水700 克
-
醬油1 ½ 大匙
-
糖⅛ 茶匙
-
鹽½ - 1 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
724.8 kcal /
3027.5 kJ
Białko
27.5 g
Tłuszcz
55.5 g
Węglowodany
21.2 g
Błonnik
1.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

尚讚!台灣味
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan