花生麥仔煎

花生麥仔煎

4.8 8 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 塊

Składniki

花生糖粉
  • 花生粉 (市售或自製)
    40 克
  • 細砂糖
    40 克
麵糊
  • 奶油 ,室溫軟化
    30 克
  • 中筋麵粉
    300 克
  • 牛奶
    350 克
  • 冰糖粉
    50 克
  • 3 顆
  • 泡打粉 (約10克)
    2 茶匙
  • 香菜 ,切碎
    15 克
  • ,少許 (煎餅用)

Wartości odżywcze na 1 塊

Kalorie 580.8 kcal / 2427.6 kJ
Białko 19.9 g
Tłuszcz 17.7 g
Węglowodany 874.1 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 200.2 g
Sód 101.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...