Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
花生糖粉
- 40 克 花生粉 (市售或自製)
- 40 克 細砂糖
麵糊
- 30 克 奶油 ,室溫軟化
- 300 克 中筋麵粉
- 350 克 牛奶
- 50 克 冰糖粉
- 3 顆 蛋
- 2 茶匙 泡打粉 (約10克)
- 15 克 香菜 ,切碎
- 油 ,少許 (煎餅用)
- Wartości odżywcze
- na 1 塊
- Kalorie
- 2427.6 kJ / 580.8 kcal
- Białko
- 19.9 g
- Węglowodany
- 874.1 g
- Tłuszcz
- 17.7 g
- Błonnik
- 2 g