
Urządzenia i Akcesoria
花生麥仔煎
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 塊
Składniki
花生糖粉
-
花生粉 (市售或自製)40 克
-
細砂糖40 克
麵糊
-
奶油 ,室溫軟化30 克
-
中筋麵粉300 克
-
牛奶350 克
-
冰糖粉50 克
-
蛋3 顆
-
泡打粉 (約10克)2 茶匙
-
香菜 ,切碎15 克
-
油 ,少許 (煎餅用)
Wartości odżywcze na 1 塊
Kalorie
580.8 kcal /
2427.6 kJ
Białko
19.9 g
Tłuszcz
17.7 g
Węglowodany
874.1 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
200.2 g
Sód
101.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

懷舊點心
9 Przepisów
Tajwan
Tajwan