
Urządzenia i Akcesoria
Peperonata (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
25 g di olio extravergine di oliva
-
200 g di peperoni rossi puliti e a pezzi
-
170 g di cipolle dorate in 8 parti
-
200 g di passata di pomodoro
-
1 spicchio di aglio
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
94.3 kcal /
394 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
7.7 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
477.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le basi
25 Przepisów
Włochy
Włochy