Urządzenia i Akcesoria
Peperonata (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
25 g olio extravergine di oliva
-
200 g di peperoni rossi puliti e a pezzi
-
170 g di cipolle dorate in 8 parti
-
200 g di passata di pomodoro
-
1 spicchio di aglio
-
1 pizzico di sale
-
1 pizzico di pepe nero macinato
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Sód
477.7 mg
Białko
1.7 g
Kalorie
394 kJ /
94.3 kcal
Tłuszcz
6.6 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Węglowodany
7.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Le basi
25 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Ragù di carne alla bolognese
1 godz. 15 min
Porro insaporito (80 g)
15 min
Zucchine a bastoncino insaporite (100 g)
15 min
Caponata
1 godz. 30 min
Peperonata sottovuoto
1 godz.
Peperoni e cipolle insaporite
25 min
Verdure miste insaporite
30 min
Porro insaporito (200 g)
20 min
Cipolle insaporite (300 g)
20 min
Peperoni in agrodolce
30 min
Finocchi gratinati
30 min
Ragù di carne di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4 godz.