
Urządzenia i Akcesoria
Peperonata (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 porzioni
Składniki
-
di olio extravergine di oliva25 g
-
di peperoni rossi puliti e a pezzi200 g
-
di cipolle dorate in 8 parti170 g
-
di passata di pomodoro200 g
-
spicchio di aglio1
-
di sale1 pizzico
-
di pepe nero macinato1 pizzico
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
94.3 kcal /
394 kJ
Białko
1.7 g
Tłuszcz
6.6 g
Węglowodany
7.7 g
Błonnik
1.5 g
Tłuszcz nasycony
0.9 g
Sód
477.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Le basi
25 Przepisów
Włochy
Włochy