Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
TM6

Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta

5.0 (107 ocen)

Składniki

  • 650 g di carne di manzo (preferibilmente taglio biancostato o scaramella) a pezzi
  • 1400 g di acqua
  • 15 g di sale grosso
  • 1 foglia di alloro fresca
  • 2 rametti di prezzemolo fresco, interi
  • 50 g di carota, pelata
  • 50 g di cipolla
  • 10 g di sedano

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1008.3 kJ / 241 kcal
Białko
35.3 g
Węglowodany
2.5 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Błonnik
0.5 g
Sód
1563.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy