
Urządzenia i Akcesoria
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 porzioni
Składniki
-
di carne di manzo (preferibilmente taglio biancostato o scaramella) a pezzi650 g
-
di acqua1400 g
-
di sale grosso15 g
-
foglia di alloro fresca1
-
di prezzemolo fresco interi2 rametti
-
di carota pelata50 g
-
di cipolla50 g
-
di sedano10 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
241 kcal /
1008.3 kJ
Białko
35.3 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
2.5 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
3.3 g
Sód
1563.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cottura Lenta
33 Przepisy
Włochy
Włochy