Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta

Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta

4.9 117 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 650 g di carne di manzo (preferibilmente taglio biancostato o scaramella) a pezzi
  • 1400 g di acqua
  • 15 g di sale grosso
  • 1 foglia di alloro fresca
  • 2 rametti di prezzemolo fresco interi
  • 50 g di carota pelata
  • 50 g di cipolla
  • 10 g di sedano

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 241 kcal / 1008.3 kJ
Białko 35.3 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 2.5 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 1563.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...