Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta

Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta

4.9 116 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 4 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • di carne di manzo (preferibilmente taglio biancostato o scaramella) a pezzi
    650 g
  • di acqua
    1400 g
  • di sale grosso
    15 g
  • foglia di alloro fresca
    1
  • di prezzemolo fresco interi
    2 rametti
  • di carota pelata
    50 g
  • di cipolla
    50 g
  • di sedano
    10 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 241 kcal / 1008.3 kJ
Białko 35.3 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 2.5 g
Błonnik 0.5 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Sód 1563.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...