Pizza di verdure

Pizza di verdure

3.6 18 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

  • 40 g di Parmigiano Reggiano
  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 300 g di spinaci freschi
  • 100 g di cavolo nero pulito della costa, a pezzi
  • 60 g di carota pelata
  • 6 uova
  • 150 - 200 g di passata di pomodoro
  • 5 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di mozzarella per pizza

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 617.6 mg
Białko 21.1 g
Kalorie 1027.5 kJ / 245.5 kcal
Tłuszcz 16.1 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 4.4 g
Węglowodany 4.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...