Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g di Parmigiano Reggiano
- 1000 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 300 g di spinaci freschi
- 100 g di cavolo nero pulito della costa, a pezzi
- 60 g di carota, pelata
- 6 uova
- 150 - 200 g di passata di pomodoro
- 5 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di mozzarella per pizza
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1027.5 kJ / 245.5 kcal
- Białko
- 21.1 g
- Węglowodany
- 4.8 g
- Tłuszcz
- 16.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.4 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 617.6 mg
Alternatywne przepisy
Pizza di patate dolci
1 Std. 5 Min
Casoncelli alla bergamasca
2h 30min
Torta di rose all'arancia e cannella
5 godz. 30 min
Ghiaccioli banana, arachidi e cioccolato
4h 30min
Cozze al vapore con porri e latte di cocco (TM6)
Brak ocen
Canapés di patate dolci con feta, fagioli e zucchine
50min
Nachos gratinati
1u.
Rotolini di lasagne
1u.
Biscotti alle arachidi con gocce di cioccolato (vegan)
50min
Pane alla banana e nocciole
4h
Melanzane alla siciliana
1h 15min
Torta girelle al cioccolato
2h 30min