Foie gras al vacío

Foie gras al vacío

3.6 8 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 72 godz.
6 raciones

Składniki

  • 1 foie gras de pato crudo (aprox. 400 g)
  • 2 cucharadas de coñac
    2 cucharadas de brandy
  • 2 cucharaditas de sal
  • 2 pellizcos de pimienta negra molida
  • 1500 g de agua
  • 10 g zumo de limón
  • cubitos de hielo

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 857 mg
Białko 3.2 g
Kalorie 1406.5 kJ / 341.5 kcal
Tłuszcz 33.8 g
Błonnik 0.2 g
Tłuszcz nasycony 15 g
Węglowodany 1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...