![Bocados de gofre con caviar Bocados de gofre con caviar](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/a307ad3505e30432bb2a23e86be2fe0c/Derivates/e1df8aee871555c1dd67a6423ffabfad1f2bd8f7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 250 g de harina de trigo
- 8 g de levadura química en polvo
- 2 huevos
- 300 g de leche entera
- 1 cucharadita de vainilla líquida
- 80 g de mantequilla (a temperatura ambiente), en trozos
- 40 g de azúcar
- 1 pellizco de sal
- 50 - 80 g de caviar
- 100 g de crème fraîche
- 10 - 12 ramitas de cebollino fresco picado
- Wartości odżywcze
- na 1 unidad
- Kalorie
- 626 kJ / 149 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 15.9 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.1 g
- Błonnik
- 0.4 g
- Sód
- 131.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menú: Pasta con pollo. Ensalada templada. Bizcocho de chocolate.
1 godz.
Minitartaletas de espinaca y alcachofa
20 Min
Mule Moscovita con granada y menta
10min
Rigatonis rellenos de pollo de corral
40 мин.
Menú: crema de guisantes y salmón con brócoli y patatas
55 min
Vasitos ratatouille con gelatina de tomate
2ч. 35 мин.
Crema de camembert y arándanos rojos
20 Min
Conserva de tomates asados y miel
45 min
Aceitunas rellenas de vermut sólido
1 godz. 10 min
Crema de queso Idiazabal con salmorejo
50 мин.
Canapés de pan negro y salmón
3ч.
Bizcocho de chocolate de claras de huevo
2ч. 10 мин.