Urządzenia i Akcesoria
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
Multi-Color Cauliflower
-
red onions quartered10 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water30 oz
Béchamel Sauce
-
Gruyère cheese aged, in pieces6 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
whole milk24 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper1 tsp
-
fresh thyme to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
680 mg
Białko
12 g
Kalorie
1393 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Rice
25min
Fish Stock
Nenhuma avaliação
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40min
Basic Pinto Beans
4h 5min
Basic Long Grain Brown Rice
1h 35min
Basic White Long Grain Rice
35min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Sautéed onions and garlic
10min
Basic Black Beans
2h 35min
Cucumber Yogurt Dressing
5min
Basic Soup Purée
45min
Lemony Green Beans
20min