Urządzenia i Akcesoria
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
Multi-Color Cauliflower
-
red onions quartered10 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water30 oz
Béchamel Sauce
-
Gruyère cheese aged, in pieces6 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
whole milk24 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper1 tsp
-
fresh thyme to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
680 mg
Białko
12 g
Kalorie
1393 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 godz. 15 min
Sausage Stuffed Kabocha
2 godz. 45 min
Five-Seed Bread
1 godz. 50 min
Kale, Broccolini and Cranberries with Almonds
40 min
Sautéing 10 oz Fennel
25 min
Jamie's Mulled Wine
35 min
Basil Pesto
10 min
Keto Stuffed Acorn Squash
1 godz. 20 min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40 min
Steamed Sliced Fennel Bulbs
25 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30 min