Urządzenia i Akcesoria
Multi-Color Cauliflower with Béchamel (Bill Yosses)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz.
8 portions
Składniki
Multi-Color Cauliflower
-
red onions quartered10 oz
-
extra virgin olive oil divided2 oz
-
heads cauliflower mixed (purple, Romanesco, orange, white), stalks, stems, leaves removed2
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
water30 oz
Béchamel Sauce
-
Gruyère cheese aged, in pieces6 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
all-purpose flour2 oz
-
whole milk24 oz
-
salt1 tsp
-
white pepper1 tsp
-
fresh thyme to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
680 mg
Białko
12 g
Kalorie
1393 kJ /
333 kcal
Tłuszcz
24 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed and Grilled Beets
1 godz. 20 min
Summer Fruit with Whipped Cream and Sponge Cake
25 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2 godz. 10 min
Poppy Seed Dressing
5 min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1 godz. 20 min
Freekeh Risotto with Mushrooms
9 godz.
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1 godz. 20 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Basic Long Grain Brown Rice
1 godz. 35 min
Broccoli Salad
5 min
Green Beans with Balsamic Pearl Onions
35 min
Soy bolognese
40 min