Urządzenia i Akcesoria
Paleo Focaccia
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
large eggs6
-
canned coconut milk4 oz
-
lemon juice1 tbsp
-
coconut flour3 oz
-
almond flour1 oz
-
tapioca flour½ oz
-
baking powder paleo-approved (see Tip)1 tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves thinly sliced2
-
rosemary leaves only1 - 2 sprigs
-
extra virgin olive oil2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
362 mg
Białko
6 g
Kalorie
849 kJ /
203 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Paleo sandwich bread
1 godz. 30 min
Paleo "Tortilla" Chips
45 min
Keto Blackberry Detox Water
15 min
Frozen Keto Strawberry Cheesecake Fat Bombs
1 godz. 20 min
Keto Cream Cheese Pancakes
40 min
Vegan Cheese Wheel
1 godz. 50 min
Paleo Chocolate Chip Cookies
40 min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1 godz. 15 min
Egg Puffs
25 min
Gluten Free Almond Cake with White Chocolate Topping
2 godz. 50 min
Seed and nut bread
1 godz. 30 min
Nut Milk (TM6 Metric)
10 min