Paleo Focaccia

Paleo Focaccia

3.8 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 portions

Składniki

  • large eggs
    6
  • canned coconut milk
    4 oz
  • lemon juice
    1 tbsp
  • coconut flour
    3 oz
  • almond flour
    1 oz
  • tapioca flour
    ½ oz
  • baking powder paleo-approved (see Tip)
    1 tsp
  • baking soda
    ½ tsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • garlic cloves thinly sliced
    2
  • rosemary leaves only
    1 - 2 sprigs
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 203 kcal / 849 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 17 g
Węglowodany 8 g
Błonnik 1 g
Tłuszcz nasycony 9 g
Sód 362 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...