Frango ao vapor com salada de kiwi, feta e couve kale

Frango ao vapor com salada de kiwi, feta e couve kale

4.1 9 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 doses

Składniki

  • caju mais q.b. p/ guarnecer
    10 g
  • manjericão
    4 folhas de
  • iogurte natural magro
    120 g
  • alho em pó
    1 pitada de
  • azeite
    20 g
  • paprika fumada
    ½ c. chá de
  • sal
    ½ c. chá de
  • água
    500 g
  • peito de frango
    400 g
  • couve kale cortada em fatias (5 mm aprox.)
    150 g
  • kiwi cortado em metades e em fatias (5 mm aprox.)
    200 g
  • queijo feta esfarelado
    100 g
  • lima cortada em fatias
    1

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 369.3 kcal / 1544.8 kJ
Białko 28.3 g
Tłuszcz 22.3 g
Węglowodany 15.8 g
Błonnik 3.5 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 613.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...