Urządzenia i Akcesoria
Pão etíope (Injera)
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 25 min
8 unidades
Składniki
-
farinha de teff (ver dica)250 g
-
água500 g
-
sal2 pitadas de
-
Óleo (opcjonalnie) q.b. p/ untar
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 unidade
Sód
40.6 mg
Białko
4.1 g
Kalorie
480.1 kJ /
114.8 kcal
Tłuszcz
0.8 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
0.1 g
Węglowodany
22.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Momentos de partilha
15 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Brownie de batata-doce
8 Std. 55 Min
Acarajé - Pastel de feijão-frade com recheio de leite de coco
45 Min
Bebinca
1 Std.
Bolo cru de cenoura
5 Std. 30 Min
Quiche de trigo sarraceno e cogumelos
6 Std.
Panquecas de grão
20 Min
Hambúrgueres de okara
50 Min
Torrão
3 Std.
Xarém de sardinha
50 Min
Chamuças com lentilhas e beringela
1 Std.
Naan
1 Std.
Xarém com atum fresco
40 Min