
Urządzenia i Akcesoria
Pães de centeio
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
8 unidades
Składniki
-
flocos de aveia70 g
-
água500 g
-
fermento de padeiro fresco20 g
-
mel2 c. sopa de
-
óleo de girassol100 g
-
farinha de centeio200 g
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar380 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
sementes de funcho (opcjonalnie)½ - 1 c. chá de
-
Óleo q.b. p/ untar
Wartości odżywcze na 1 unidade
Kalorie
415 kcal /
1738 kJ
Białko
9 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
61 g
Błonnik
4.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Pães
10 Przepisów
Portugalia
Portugalia