Ravioli aux champignons et à la courge

Ravioli aux champignons et à la courge

4.0 1 ocena
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 4 - 5 pincées de sel
  • 2 œufs
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive et 60 g
  • 60 g de parmesan coupé en morceaux
  • 300 g d'eau
  • 500 g de chair de potiron détaillée en cubes (2 cm)
  • 30 g de poireau coupé en tranches (2 mm)
  • 1 - 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
  • 2 gousses d'ail
  • 200 g de champignons de Paris frais bruns, coupés en deux
  • 1 pincée de poivre moulu

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 0.4 mg
Białko 16.3 g
Kalorie 2028 kJ / 484.8 kcal
Tłuszcz 25.3 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Węglowodany 50.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...