Ravioli aux champignons et à la courge

Ravioli aux champignons et à la courge

4.0 1 ocena
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 portions

Składniki

  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    200 g
  • de sel
    4 - 5 pincées
  • œufs
    2
  • d'huile d'olive et 60 g
    1 c. à soupe
  • de parmesan coupé en morceaux
    60 g
  • d'eau
    300 g
  • de chair de potiron détaillée en cubes (2 cm)
    500 g
  • de poireau coupé en tranches (2 mm)
    30 g
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    1 - 2 pincées
  • gousses d'ail
    2
  • de champignons de Paris frais bruns, coupés en deux
    200 g
  • de poivre moulu
    1 pincée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 484.8 kcal / 2028 kJ
Białko 16.3 g
Tłuszcz 25.3 g
Węglowodany 50.3 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 5.8 g
Sód 0.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...