Urządzenia i Akcesoria
Gratin van gezouten kabeljauw (bacalhau)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
6 porties
Składniki
Broodkruim
-
oudbakken brood in stukken50 g
Kabeljauw
-
oudbakken brood in stukken100 g
-
melk100 g
-
olijfolie50 g
-
uien gehalveerd200 g
-
teentjes knoflook2
-
wortelen in stukken300 g
-
gezouten kabeljauw, geweekt, ontzout en versnipperd400 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bechamelsaus
-
melk300 g
-
bloem60 g
-
boter30 g
-
zout½ tl
-
gemalen peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
room200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
19 g
Kalorie
1761 kJ /
421 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
3 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Brak ocen
Gevouwen kruidenbrood
1 godz. 10 min
Ravioli Soep met Rundsvlees
Brak ocen
‘Îles Flottantes’ in White Chocolate Cream and Roses
Brak ocen
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Brak ocen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Brak ocen
Glutenvrije Chocoladetaart met Noten
Brak ocen
Groene biscuittaart
Brak ocen
Kabeljauwsoep met Spinazie
40 min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 godz. 40 min
Glutenvrije Chocolade Cupcakes met Botercrème
Brak ocen
Amandelcake
50 min