Urządzenia i Akcesoria
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porties
Składniki
-
selder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter40 g
-
water1200 g
-
aardappelen in blokjes400 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood20 g
-
gedroogde marjolein1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
4 g
Kalorie
737 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Rijst met Zeevruchten
Pas d’évaluation
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Brood van gierstmeel
2h 35min
Romige groentensoep, gestoomde kip en groenten tagliatelle
45min
Kimchi mac&cheese
50min
Chinese noedelsoep met paddenstoelenmengeling
35min
IJs van Mango en Passievrucht
12h
Keftedes (gehaktballen)
2h 30min
Canapé met ei
10min
Garnaalkroketten
Pas d’évaluation