Urządzenia i Akcesoria
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 porties
Składniki
-
selder in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
uien gehalveerd50 g
-
teentjes knoflook2
-
boter40 g
-
water1200 g
-
aardappelen in blokjes400 g
-
gedroogd eekhoorntjesbrood20 g
-
gedroogde marjolein1 tl
-
groentebouillonblokje (voor 0,5 l)1
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper¼ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
4 g
Kalorie
737 kJ /
176 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Traditionele recepten
47 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Broodje met Garnalen, Spek en Koolsla
Brak ocen
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Brak ocen
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Brak ocen
Spaghetti Bolognese
40 min
Taart met peer en brie
1 godz. 10 min
Zonnige groentetaart
Brak ocen
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 godz. 20 min
Chocolade hazelnootpasta
2 godz.
Kweeperentaart
8 godz.
Express Aardbeien Dessert
5 min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2 godz. 40 min