Arroz negro con mango y salmón

Arroz negro con mango y salmón

4.2 11 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porciones

Składniki

  • 150 g de mango pelado, en trozos (aprox. 2 cm)
  • 20 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
  • 1 pizca de sal
  • 10 g de mostaza
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1200 g de agua
  • 1 cdita de sal
  • 200 g de arroz negro (tiempo de cocción 16-18 min, ver tip)
  • 300 g de filetes de salmón (cada uno 125 g)
  • 150 g de mango pelado, en cubos (aprox. 2 cm)
  • 1 - 2 pizcas pimienta negra recién molida (opcjonalnie)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porción

Sód 494.3 mg
Białko 19.8 g
Kalorie 1794 kJ / 428.8 kcal
Tłuszcz 16.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 49.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...