Urządzenia i Akcesoria
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz.
12 pieces
Składniki
Starter Dough
-
milk80 g
-
1 tsp dried instant yeastfresh yeast crumbled10 g
-
caster sugar1 tsp
-
strong white bread flour130 g
-
water, warm for soaking
Dough
-
caster sugar120 g
-
lemon preferably organic, zest only, without white pith1
-
orange preferably organic, zest only, without white pith1
-
milk60 g
-
unsalted butter at room temperature, plus extra for greasing70 g
-
medium eggs2
-
2 tsp dried instant yeastfresh yeast crumbled20 g
-
orange blossom water (see tip)30 g
-
strong white bread flour450 g
-
fine sea salt1 pinch
Assembly
-
medium egg beaten1
-
mixed candied fruit to taste100 - 150 g
-
flaked almonds30 g
-
caster sugar (moistened with a few drops of water)50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
8.03 g
Kalorie
1268 kJ /
303 kcal
Tłuszcz
7.58 g
Błonnik
1.87 g
Węglowodany
50.72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baguettes
3 godz. 45 min
Seafood Pizza
2 godz. 45 min
Star Pizza
1 godz. 45 min
Sweet Rice
1 godz.
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 godz.
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Pistachio Ice Cream
10 godz. 35 min
Quince Tart
50 min
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 min
Hot Dog Rolls
55 min
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2 godz. 50 min
Crème Pâtissière
15 min