Urządzenia i Akcesoria
Veal Sweetbreads with Green Onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
veal sweetbreads1000 g
-
water cold750 g
-
white vinegar250 g
-
water room temperature600 g
-
water cold
-
ice cubes for chilling
-
green onions cut in pieces (2 cm)300 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
fine sea salt or to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper or to taste1 - 2 pinches
-
white wine100 g
-
whipping cream100 g
-
fine sea salt or to taste
-
ground black pepper or to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
2280 kJ /
545 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tuna and Avocado Salad with Fermented Onions (Cutter)
72 godz. 30 min
Duck Pâté and Caramelised Apple on Toasted Baguette
15 min
French Onion Soup
1 godz.
Basic Sushi Rice
45 min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1 godz.
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2 godz. 15 min
Chevre (Matthew Kenney)
22 godz. 5 min
Pea Pod Flans with Yoghurt and Mint Cream
1 godz. 40 min
Sautéed Shallots (350 g)
25 min
Caramelised Onions (400-500 g)
50 min
Vegan Orange Crescent Rolls
Brak ocen
Poached Eggs
25 min