Urządzenia i Akcesoria
Veal Sweetbreads with Green Onions
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
-
veal sweetbreads1000 g
-
water cold750 g
-
white vinegar250 g
-
water room temperature600 g
-
water cold
-
ice cubes for chilling
-
green onions cut in pieces (2 cm)300 g
-
garlic cloves2
-
olive oil30 g
-
fine sea salt or to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper or to taste1 - 2 pinches
-
white wine100 g
-
whipping cream100 g
-
fine sea salt or to taste
-
ground black pepper or to taste
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
2280 kJ /
545 kcal
Tłuszcz
45 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Croquembouche with Orange Custard and Dark Chocolate
Brak ocen
Basque Burnt Cheesecake
3 godz. 10 min
Seafood Rice
Brak ocen
Spicy Shrimp Salad with Curly Sliced Carrot and Cucumber
20 min
Grilled Fish with Mango Sambal
Brak ocen
Pumpkin Soup, Seasonal Mushrooms and Truffle
1 godz. 25 min
Pisco Sour
10 min
Falafel
1 godz. 25 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Rainbow Yoghurt and Fruit Layers
20 min
Boniatillo Cubano (Mashed Sweet Potatoes)
55 min
Tomato Soup with Burrata
35 min